Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Публіцистика
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук

Вінниця, 1992. — 104 с.

Книга народного депутата України, ректора Вінницького політехнічного інституту, доктора технічних наук, академіка трьох академій: інженерних, гірничих та педагогічних наук, професора Бориса Івановича Мокіна містить тексти деяких його виступів у парламенті та найбільш характеризуючи його позицію публікацій в різних періодичних виданнях, здійснених ним на протязі другого року роботи Верховної Ради України і розміщених в хронологічному порядку. Матеріали подані у вигляді нарисів і дозволяють не тільки ознайомитись з поглядами автора на вирішення політичних, економічних та військових проблем, які стоять перед українським народом на шляху до створення дійсно незалежної держави, але й оцінити фактичний: стан справ в Україні на день завершення другого року роботи нинішнього складу парламенту.
Може бути корисною широкому колу читачів, яких цікавить робота українського парламенту напередодні та трохи згодом від дня виборів Президента України
Версія для друку

Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.