Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Громадська діяльність Публіцистика Напередодні та трохи згодом


Вінниця, 1992. — 104 с.

Книга народного депутата України, ректора Вінницького політехнічного інституту, доктора технічних наук, академіка трьох академій: інженерних, гірничих та педагогічних наук, професора Бориса Івановича Мокіна містить тексти деяких його виступів у парламенті та найбільш характеризуючи його позицію публікацій в різних періодичних виданнях, здійснених ним на протязі другого року роботи Верховної Ради України і розміщених в хронологічному порядку. Матеріали подані у вигляді нарисів і дозволяють не тільки ознайомитись з поглядами автора на вирішення політичних, економічних та військових проблем, які стоять перед українським народом на шляху до створення дійсно незалежної держави, але й оцінити фактичний: стан справ в Україні на день завершення другого року роботи нинішнього складу парламенту.
Може бути корисною широкому колу читачів, яких цікавить робота українського парламенту напередодні та трохи згодом від дня виборів Президента України



© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.