Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук
Головна сторінка   Новини 


15 квітня 2016

14 квітня 2016 року за підтримки 257 народних депутатів України 38-річний Володимир Гройсман за рішенням Верховної Ради України став Прем’єр-міністром України, котрий змінив на цій високій посаді Арсенія Яценюка.

Починаючи з 15-річного віку, Володимир Гройсман демонструє усім, хто його знає, високу ефективність своїх рішень і високі досягнення як у бізнесі так і в роботі на різних як виборних посадах так і на посадах державної служби, починаючи з посади міського голови міста Вінниці і завершуючи керівною посадою в міністерстві та посадою Голови Верховної Ради України, що є свідченням того, що він у дитячому віці вловив посмішку Богині удачі Фортуни.

Я нагадаю, що згідно з міфологією над кожним, хто народжується, в небі пролітає з посмішкою Богиня удачі Фортуна. І життя того, хто повернув очі до неї і вловив її посмішку, в-подальшому супроводжується успіхами в усіх задуманих ним справах.

Нині в Україні багато нерозв’язаних проблем – це і проблема повернення окупованого Росією Криму, це і проблема успішного завершення антитерористичної операції на Донбасі, це і проблема боротьби з корупцією, це і проблема боротьби з бідністю широких верств населення, це і проблема реформування економіки з метою нарощення її потужності, це і проблема судової реформи та реформи усієї правоохоронної системи, це і реформа системи освіти та охорони здоров’я – і ще багато інших проблем, які ляжуть важким тягарем як на прем’єр-міністра, так і на очолюваний ним уряд, який затверджений 269 голосами народних депутатів України.

І хочеться вірити, що Фортуна, яка допомагала Володимиру Гройсману в його попередньому житті, допоможе йому впоратись і з усіма нинішніми проблемами також, і що він стане не лише улюбленцем Фортуни, але і улюбленцем народу, який завдяки старанням як самого Володимира Гройсмана, так і членів очолюваного ним уряду стане жити краще і впевненіше.

І як би кожен із нас особисто не ставився до Володимира Гройсмана, ми повинні сьогодні усі разом побажати йому успіхів, тому що його успіхи стануть і нашими успіхами, а його невдачі боляче вдарять і по кожному із нас.

А на завершення цього матеріалу я хочу звернути вашу увагу, шановні читачі, на те, що життя Голови Комітету з питань освіти і науки Верховної Ради України Лілії Гриневич, котра призначена міністром освіти і науки України, на якій би посаді вона не працювала, теж супроводжується успіхами, що є свідченням того, що в дитинстві вона теж нагороджена посмішкою Фортуни, а тому мені, усе життя якого пройшло в царині освіти, хочеться і їй побажати стати не лише улюбленицею Фортуни, а і улюбленицею народу.

Версія для друку


[12.06.2023] Про вклад академіка Леоніда Каніщенка в формування майбутнього президента України
[30.12.2022] Кілька слів напередодні 80-річчя про мій вклад у підготовку наукових кадрів
[10.09.2020] Відповідь на запитання, чому я вирішив балотуватись кандидатом у ректори
[08.07.2020] Не робіть, як я!
[07.06.2020] Розповідь про те, як Вінницький міський голова Моргунов втратив 300 голосів
[01.06.2020] Літо у ВНТУ починається з оновлення корпусу деканів
[15.05.2020] Що очікувати після реформування системи захисту дисертацій?
[27.04.2020] Коронавірусні будні університетського професора
[04.03.2020] Весь мир насильно мы разрушим до основанья, а затем - мы наш, мы новый мир построим!
[19.01.2020] «Ніхто не зобов’язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази»
[28.12.2019] Передноворічні роздуми ексректора, який ще працює професором
[21.12.2019] Попри побажання та потуги недоброзичливців академія педагогічних наук продовжує жити
[03.12.2019] Чи варто нашому ректору позитивно реагувати на пропозицію мера міста про передачу частини земельної ділянки університету в комунальну власність?
[30.11.2019] Мої враження від зустрічі з заступником міністра Єгором Стадним
[09.11.2019] Факультету радіоелектроніки - 50
Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.