Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук
Головна сторінка   Новини 


7 червня 2020

Сьогодні 7 червня – неділя і велике християнське свято «Трійця». А будинок, в якому я живу, що має 9 поверхів, 4 під’їзди і 144 квартири уже третій день без води – і це не аварійна ситуація, це наслідки безвідповідальності комунальних служб міста і впевненості у тому, що їм за такий «святковий подарунок» мешканцям нашого будинку ніякого покарання не буде.

А історія виникнення цієї ситуації така. Нашому будинку 30 років, тож його водопровідні труби уже у такому стані, що майже кожного тижня на якійсь із труб виникав свищ, із-за чого в підвальному приміщенні завжди було по коліна води. У відповідь на скарги мешканців будинку комунальні служби міста запропонували зробити капітальний ремонт з заміною металевих труб, розміщених у підвальному приміщенні, на пластикові, але за умови 50 на 50, тобто за умови, що половину коштів на ремонт внесуть мешканці будинку, а половину внесе місто. Ми погодились, зібрали свою частину коштів, внесли їх на вказаний рахунок і почали чекати ремонтних робіт.

І ось щасливий день настав – у четвер 4 червня у під’їздах нашого будинку з’явилось оголошення, що у п’ятницю 5 червня у зв’язку з заміною труб до 22-ї години буде відключено водопостачання, а тому мешканцям будинку потрібно запастись водою.

І ми запаслись, набравши води кожен у ту пусту тару, яка була в квартирі. І, оскільки в попередні відключення під час ремонтних робіт воду не відключали більше ніж на добу, то і цього разу усі запасались лише добовою нормою її використання.

Але у п’ятницю 5 червня ні після того, як ремонтники пішли додому, ні після 22-ї години воду нам не включили. Більше того, ремонтники у суботу 6 червня до ремонтних робіт не приступали взагалі, бо субота у них вихідний день, тож і у суботу мешканці нашого дому розв’язували проблему водопостачання, хто як міг.

І ось сьогодні – у неділю 7 червня, тобто на третій день після відключення від водопостачання, мешканці нашого будинку зустріли велике християнське свято «Трійця» без води. І, оскільки у понеділок усі матимемо теж вихідний день, то, скоріш за все, ремонтники не прийдуть завершувати у нас ремонтні роботи і в понеділок.

Перед нашим будинком на тротуарі хтось фарбою, що не змивається, великими літерами написав лозунг «Підтримую Моргунова». Але із-за того, що підлеглі міського голови Моргунова, залишили у святкові дні наш будинок без води – і до того ж не на один день, йому не варто на виборах восени розраховувати на голоси мешканців нашого будинку, серед яких виборців не менше 300.

Версія для друку


[12.06.2023] Про вклад академіка Леоніда Каніщенка в формування майбутнього президента України
[30.12.2022] Кілька слів напередодні 80-річчя про мій вклад у підготовку наукових кадрів
[10.09.2020] Відповідь на запитання, чому я вирішив балотуватись кандидатом у ректори
[08.07.2020] Не робіть, як я!
[01.06.2020] Літо у ВНТУ починається з оновлення корпусу деканів
[15.05.2020] Що очікувати після реформування системи захисту дисертацій?
[27.04.2020] Коронавірусні будні університетського професора
[04.03.2020] Весь мир насильно мы разрушим до основанья, а затем - мы наш, мы новый мир построим!
[19.01.2020] «Ніхто не зобов’язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази»
[28.12.2019] Передноворічні роздуми ексректора, який ще працює професором
[21.12.2019] Попри побажання та потуги недоброзичливців академія педагогічних наук продовжує жити
[03.12.2019] Чи варто нашому ректору позитивно реагувати на пропозицію мера міста про передачу частини земельної ділянки університету в комунальну власність?
[30.11.2019] Мої враження від зустрічі з заступником міністра Єгором Стадним
[09.11.2019] Факультету радіоелектроніки - 50
Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.