Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Публіцистика
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук

Вінниця: УНІВЕРСУМ-Вінниця, 2004. - 532 с.

Книга ректора Вінницького національного технічного університету, доктора технічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Академії педагогічних наук України та декількох громадських вітчизняних та міжнародних академій, депутата Верховної Ради УРСР 12-ого та Верховної Ради України 1-го скликання, члена Національної спілки журналістів України Бориса Івановича Мокіна є сьомою з його документально-публіцистичної серії: "Щоб не було соромно перед дітьми, або рік у політиці" (1991), "Напередодні та трохи згодом" (1992), "Чи те ми робимо?" (1994), "Рік поза політикою, або вінницький детектив" (1996), "Запитання без відповідей" (2000), "Час сподівань" (2001).
Книга охоплює часовий відрізок довжиною в два з половиною роки, впродовж якого відбулося чимало цікавих подій в житті Вінницького національного технічного університету, міста Вінниці, Вінницької області та України, котрі віддзеркалені в авторському баченні на її сторінках. Книга розрахована перш за все на жителів міста Вінниці та Вінницької області, але автор сподівається, що вона зацікавить і широке коло читачів поза межами Вінниччини. Вона буде корисною також майбутнім поколінням студентів Вінницького національного технічного університету як посібник з його історії на початку третього тисячоліття.
Версія для друку

Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.