Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Публіцистика
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук

Вінниця: УНІВЕРСУМ-Вінниця, 2000. — 268 с.

Книга ректора Вінницького державного технічного університету, доктора технічних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Академії педагогічних наук та декількох громадських академій, депутата Верховної Ради 12-го скликання Мокіна Бориса Івановича є п’ятою із його документально-публіцистичної серії. На відміну від чотирьох попередніх: «Щоб не було соромно перед дітьми, або рік у політиці» (1991), «Напередодні та трохи згодом» (1992), «Чи те ми робимо?» (1994), «Рік поза політикою, або вінницький детектив» (1996) — які написані або з позицій народного депутата України, або в стані постдепутатського синдрому, п’ята книга віддзеркалює погляди політика, який більше опікується проблемами виконавчої влади та пошуком умов об’єднання зусиль усіх гілок влади. Другою особливістю п’ятої книги Б.І. Мокіна є те, що вона писалась в темпі процесів, які в ній змальовані, за гарячими слідами подій без посткриптумського коригування.
Книга охоплює часовий відрізок довжиною в три роки, впродовж яких відбулося багато знаменних подій в житті України, Вінницької області, міста Вінниці та Вінницького державного технічного університету, котрі віддзеркалені в авторському баченні на її сторінках.
Книга розрахована перш за все на жителів міста Вінниці та Вінницької області, але вона зацікавить широке коло читачів і поза межами Вінниччини. Вона буде корисною також майбутнім поколінням студентів як посібник з історії університету кінця XX століття.
Версія для друку

Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.