Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Публіцистика
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук

Вінниця: УНІВЕРСУМ-Вінниця, 1996. — 350 с.

Книга ректора Вінницького державного технічного університету доктора технічних наук, професора, академіка декількох академій Бориса Івановича Мокіна є четвертою із його документально-публіцистичної серії. На відміну від трьох попередніх «Щоб не було соромно перед дітьми, або рік у політиці» (1991 р.), «Напередодні та трохи згодом» (1992 р.), «Чи те ми робимо?»(1994 р.) — які містили в собі авторське бачення розвитку політичної та економічної ситуації в Україні впродовж виконання ним депутатських повноважень у Верховній Раді України 12-го скликання, в четвертій книжці змальовано нелегке життя колишнього народного депутата, який займав принципову позицію і не ввійшов до когорти політиків, котрі прийшли до влади на хвилі дострокових виборів. Події, що описані в книжці, мали місце впродовж трохи більше одного року.
Жанр книжки можна визначити, як документально-публіцистичний детектив, тому читається вона легко і з неослабною зацікавленістю.
Книга буде цікавою широкому колу читачів, а особливо кандидатам в народні депутати та народним депутатам напередодні складення своїх повноважень.
Вона буде корисною також майбутнім поколінням студентів та співробітників ВДТУ як посібник з історії університету епохи його заснування.
Окремі її глави можуть бути використані як навчальний посібник з цивільного права та політології.
Версія для друку

Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.