Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Громадська діяльність Публіцистика Що за горизонтом?


Вінниця: УНІВЕРСУМ-Вінниця, 2005. – 507 с.

Книга ректора Вінницького національного технічного університету, доктора технічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Академії педагогічних наук України та декількох громадських вітчизняних та міжнародних академій, депутата Верховної Ради УРСР 12-го та Верховної Ради України 1-го скликань, члена Національної спілки журналістів України Мокіна Бориса Івановича є восьмою з його документально-публіцистичної серії: «Щоб не було соромно перед дітьми, або рік у політиці» (1991), «Напередодні та трохи згодом» (1992), «Чи те ми робимо?» (1994), «Рік поза політикою, або вінницький детектив» (1996), «Запитання без відповідей» (2000), «Час сподівань» (2001), «Перші підсумки» (2004).
Книга охоплює часовий відрізок довжиною рівно в один рік і написана у вигляді авторського репортажу в темпі процесів, що мали місце упродовж цього року в Вінницькому національному технічному університеті, на Вінниччині та в Україні.
Особливістю цієї книжки є те, що події і думки в ній подаються без заключної ретуші і без намагання сподобатись переможцям політичних баталій.
Книга викличе інтерес у всіх, хто цікавиться розвитком подій в Україні упродовж 2004 та на початку 2005 року, але особливу цінність вона становитиме для політологів, оскільки в ній віддзеркалена динаміка зміни настроїв і пріоритетів українців в залежності від застосованих до них передвиборчих технологій.
Вона буде корисною також майбутнім поколінням студентів Вінницького національного технічного університету як посібник з його історії періоду Української помаранчевої революції.



© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.