Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Громадська діяльність Публіцистика Чи те ми робимо?


Вінниця: ВДТУ, 1994. — 200 с.

Книга народного депутата України, ректора Вінницького політехнічного інституту, академіка Бориса Івановича Мокіна є третьою із задуманої ним документально-публіцистичної серії. Як і дві попередні: "Щоб не було соромно перед дітьми, або рік у політиці" і "Напередодні та трохи згодом", які побачили світ в 1991 та 1992 роках, вона містить у собі авторське бачення розвитку політичної та економічної ситуації на Україні протягом третього року з моменту обрання нинішнього складу Верховної Ради України.
Витримуючи єдиний для усієї серії документально-публіцистичний підхід, автор і у цій книзі подає матеріали v вигляді нарисів, розміщених у хронологічному порядку і повторюючих тексти його публікацій у різних періодичних виданнях та виступів на Верховній Раді.
Оскільки автор є головою підкомісії з вищої освіти Комісії Верховної Ради України з питань науки та освіти, частина матеріалів, розміщених у третій книзі, присвячена розгляду саме цих питань, що компенсує недостатність уваги до них в двох попередніх.
Книга буде корисною широкому колу читачів, яких цікавить робота Верховної Ради України, її взаємодія з Президентом та Кабінетом Міністрів, а також стан та перспективи розвитку науки і освіти в нашій молодій державі.



© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.