Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Громадська діяльність Публіцистика Продовження вибіркового літопису, або Напередодні та після дострокових виборів Розділи книги


У понеділок 20 серпня 2007 року я віддав у типографію останні сторінки «Післямови» до моєї 10-ї книжки («Вибірковий і, звичайно ж, тенденційний літопис, або я так думаю») історико-публіцистичної серії, розпочатої у 1991 році. Тож у цю книжку уже не попадуть події, які будуть розгортатися в Україні напередодні та після дострокових парламентських виборів, що відбудуться 30 вересня 2007 року. А ці події обіцяють бути цікавими як для пересічних громадян України, так і для істориків та політологів. Тож я вирішив розпочати нову — одинадцяту книжку серії, аби по гарячих слідах описати головні події цього періоду історії нашої держави, нашої області, міста, в якому я проживаю, університету, який очолюю, мого особистого життя та життя моєї сім’ї.

Звичайно, ця одинадцята книжка, як і десята, теж буде носити характер тенденційного літопису, але це буде уже літопис, написаний серцем по білому, оскільки у вівторок 21 серпня я отримав посвідчення кандидата в народні депутати України від Блоку Юлії Тимошенко.




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.