Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Громадська діяльність Публіцистика Щоб не було соромно перед дітьми, або Рік у політиці


Київ, 1991. — 96 с.

Книга народного депутата УРСР, ректора Вінницького політех­нічного інституту, доктора технічних наук, академіка Української Академії інженерних наук, професора Бориса Івановича Мокіна містить тексти його виступів на сесіях Верховної Ради УРСР, публікації, безпосередньо присвячені депутатській діяльності, думки виборців про громадську позицію парламентарія, нотатки автора про перебування в Канаді. Матеріали видання ознайомлюють читачів з поглядами Б. І. Мокіна на основні проблеми, що їх ставить життя перед українським народом на шляху створення суверенної держави, де кожному громадянинові будуть забезпечені права людини, право на ініціативу і соціальну захищеність.
Розрахована на широке коло читачів, які цікавляться політичними, економічними та міжнаціональними аспектами процесу суверенізації республіки.



© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.