Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Новини


3 листопада 2010

Інформація про судовий позов заступника міністра освіти і науки Євгена Суліми до колишнього ректора ВНТУ Бориса Мокіна та агентства УНІАН.

Вранці 2-го листопада я послав до Києва листа такого змісту:

Судді Голосіївського районного суду м. Києва
Т.М. Шевченко
Мокіна Бориса Івановича — однієї із трьох
сторін по цивільній справі №2-6134/10
за позовом Суліми Є.М. до Мокіна Б.І. та
ТОВ «Українське незалежне інформаційне
агентство новин»

П О Я С Н Е Н Н Я

Повідомляю, що я, Мокін Борис Іванович, не зміг з’явитись на судове засідання, призначене на 12-у годину у понеділок 1-го листопада 2010 року, з поважних причин, обумовлених тим, що виявив у своєму поштовому ящику лист з повісткою до суду лише у кінці дня після 18-ї години у цей же понеділок 1-го листопада після повернення з роботи додому. І це не дивно, адже листа із Києва, судячи по поштовому штемпелю, було відправлено лише 28 жовтня, а 30-е і 31-е жовтня були вихідними і до того ж на конверті невірно вказане і поштове відділення, яке мене обслуговує у Вінниці, і назва вулиці, на якій я проживаю. Тож я дивуюсь, як цей лист до мене дійшов взагалі.

А тому я прошу призначити судове засідання на таку дату, до якої лист із повісткою до мене надійде хоча б за кілька днів до самого засідання.

Крім того, я прошу, як того вимагає чинне законодавство, надіслати мені копію (другий примірник) позовної заяви, аби я зміг приготувати документи і аргументи для спростування обвинувачення і відправити їх вам за кілька днів до початку їх розгляду на судовому засіданні.

І третє моє прохання полягає в тому, що я прошу виписувати повістку не двом сторонам — Сулимі Є.М. і мені, як це вказано на тій повістці, що виписана ще 1-го жовтня, але відправлена мені через місяць, а вписувати в повістку і третю сторону — ТОВ "УНІАН", адже це саме ця третя сторона дала таку трактовку фактам, викладеним у моєму відкритому листі до міністра Табачника Д.В., яка викликала негативне сприйняття їх Сулимою Є.М.

З повагою
Б.І. Мокін

Постскриптум: аби у майбутньому листи з суду до мене «не блукали» по Вінниці нижче подаю мою правильну адресу: (вказана адреса для листування)

Додаток: ксерокопія конверта, в якому надійшла судова повістка, на якій на штемпелі чітко видно дату відправлення із Києва — 28 жовтня.

 

Оскільки конфлікт між мною — тоді ще ректором ВНТУ і заступником міністра освіти і науки Євгеном Сулимою два місяці тому мав широкий резонанс у ЗМІ, то я вирішив інформацію про перебіг судових засідань за його судовим позовом до мене та агентства УНІАН висвітлювати на своєму сайті в темпі розвитку судового процесу. Тож, шановні читачі, слідкуйте за подальшими повідомленнями.




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.